OM KONTORXPRESSEN

– et moderne kontorfællesskab…

KontorXpressen
et moderne kontor-
fællesskab

Vores vision

Vi vil skabe et moderne kontorfællesskab, hvor der er højt til loftet, og fællesskabet er i fokus. Via netværk, vidensdeling og gode relationer, kan vi sammen skabe vækst for hinanden. Alt dette samlet i unikke omgivelser, omgivet af Lillebælt og lige midt i landet.

Hvem er vi?

Det hele startede i 1985, hvor vi første gang krydsede klinger i nogle drabelige fodbolddyster i frikvartererne i 2. klasse mellem vore rivaliserende parralelklasser. Vi fandt dog hurtigt ud af, at sammen var vi stærkere, og det skulle vise sig at holde stik gennem livet.

Kulminationen

2003 står som noget helt unikt for os alle. Året var kulminationen på mange års hårdt arbejde, hvor troen på den retning der var valgt, udmyntede sig i et individuelt verdensmesterskab. Denne arbejdssomhed og vilje til at lykkes, har vi siden taget med i de projekter, vi involverer os i.

Unikke kompetencer

Hver især bestrider vi nogle helt unikke kompetencer. Lederskab, kommunikation, innovativ, serviceminded, fokuseret, troværdig, positiv, energisk og m.m.
Alt dette samlet i et unikt fællesskab under mottoet:
– sammen er vi stærkere.

Dorte Søfeldt
Salg, Marketing og Netværk

Initiativrig -og det glade samlingspunkt
Dorte har arbejdet med markedsføring herunder salg, kommunikation og rådgivning i over 20 år, bl.a. hos Fynske Medier og det Berlingske Officin.
Dorte har et stort netværk inden for medie- og kommunikationsbranchen.

Nicki Pedersen
Salg, Ledelse og Netværk

Innovativ -og der hvor tingene sker
Verdensmesterskaber, danske mesterskaber,  flere europæiske titler og 2 x Årets Sportsnavn. Alt dette har givet Nicki nogle forretningsmæssige kompetencer, der er helt unikke. Desuden er Nicki en god foredragsholder, der tryllebinder sit publikum.

Thomas Søfeldt
Daglig drift

Strategisk -og der hvor motivationen findes
Thomas har stor organisatorisk erfaring og sørger for den daglige drift.
Thomas har desuden stor erfaring med kompetenceudvikling, coaching og er desuden facilitator i flere netværk. Thomas har et stort netværk i sportens verden.

KONTAKT

Har du nogle spørgsmål?
Så kontakt os gerne.

Jernbanegade 75-77,
5500 Middelfart
SKRIV EN BESKED
Kontakt
reCAPTCHA