KUNSTUDSTILLING HOS KONTORXPRESSEN

Få din kunst udstillet hos KontorXpressen

Udstilling

KontorXpressen er et moderne kontorfællesskab hvor en masse mennesker hver dag har sin gang. Vi nyder at kunne se den flotte kunst der pryder alle fællesarealerne og det er altid en fornøjelse at tale med udstillerne og høre de unikke historier der er ved ethvert kunstværk

Vil du udstille?

Ca. hver 3. måned er der nye kunstnere der udstiller hos os. Kunne I tænke Jer at udstille så er I velkommen til at kontkte os.

Hvem udstiller nu?

Lige nu udstiller Anni Kristine Raun Andersen.
Anni Kristine har arbejdet som red. tekniker og slow-operatør på Sporten i DR, og efter et drama- og billedforståelses kursus hos Dramaturg Ingolf Gabold, er det gået hurtigt med udviklingen til kunstner.
Det er over 25 år siden at Anni Kristine startede med den gotiske skrift og det blev inspirationen til porcelænsmaling hos multi kunstneren Anita Lauridsen, hvor farvebalance / opbygning samt kompositioner blev lært.
Det er over 18 år siden at Anni Kristine startede med undervisning i acrylmaling hos Anette Martinussen og nu udstiller hun ofte.
Kommer I til foråret forbi Vig på vej til Sjællands Odde, er det Anni Kristine der begår et gavlmaleri, som en del af projektet ’Vi Maler Vig’.

Instagram: ANNI KRISTINE RAUN ANDERSEN
Email: anni@akart.dk

KONTAKT

Har du nogle spørgsmål?
Så kontakt os gerne.

Jernbanegade 75-77,
5500 Middelfart
SKRIV EN BESKED
Kontakt
reCAPTCHA